Søg
  • Troels Lyndelse

Få et kursus – få kontrol!

Hvis du – ligesom jeg – har travlt med livet og udviklingen af dit projekt eller din virksomhed, så er webdesign ikke øverst på to-do-listen hver dag, vel?

Selv om det er på nettet, vi lærer hinanden at kende, er det jo absolut ikke altid, man får opdateret sin hjemmeside – ja, måske ikke en gang Facebook eller Snapchat! Så hvis man skal til at rode med koder og programmering, kan det hele meget hurtigt blive noget, man gør ”i morgen” – eller slet ikke…Derfor blev jeg i sin tid meget begejstret, da jeg fandt Wix. Wix er en platform, hvor det kan være lige så nemt at lave en hjemmeside, som det er at lave en PowerPoint præsentation, og det er da noget, de fleste kan i dag – og som børn lærer i skolen, ikke?

Så dét, det først og fremmest kræver at komme i gang, er noget materiale, dvs. noget tekst og ikke mindst billeder. Har du det, så kan du sætte dig ved din computer og hurtigt komme i gang på egen hånd – og så har du ikke brug for mig! MEN: Hvis du gerne vil spare tid og skyde genvej til et resultat, du kan være glad for længe, så kan jeg hjælpe dig. Og det sparer du både tid og penge ved:

· Når du får et kursus, kan du arbejde på din egen hjemmeside med det samme – på kurset! Du skal altså ikke først lære noget og så hjem og begynde forfra – du er i gang fra første sekund med dét, der er vigtigt for dig: Din egen side!

· Når du får et kursus, så er det undervisning, der er fritaget for moms. Så allerede dér sparer du 20 % på regningen. Og når du så tænker på, at du samtidig selv bestemmer, hvordan din side skal se ud, så sparer du også penge på at undgå konsulenttimer, for så kan du selv det vigtigste – og resten kan du lære hen ad vejen, hvis der er behov for mere…

Hvis I samtidig er nogle stykker, der slår jer sammen og hjælper hinanden, kan vi lave et lokalt kursus, hvor I alle kan hjælpes ad med at fastholde det, I lærer, når I senere skal bruge det. Hvorfor skulle man sidde alene med sin hjemmeside, når man kan dele glæden ved at få den lavet med andre i samme situation? Delt glæde er jo dobbelt glæde!

Så glæd dig selv, dine kunder og din familie med en nem løsning, der hurtigt fører til et overbevisende resultat og et professionelt udseende website.

5 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle