Søg
  • Troels Lyndelse

En frisk start i 2020

Det skal ikke kun handle om webdesign og formidling alt sammen - der er også en virkelighed, der skal arbejdes med, for det er det vigtigste - og her tænker jeg på mine nære omgivelser her på gården...

For selv om hele verden er ændret af corona-krisen, så tror jeg på, at udviklingen mere end nogen sinde før går i retning af en grønnere og mere naturvenlig dagsorden. Når jeg tænker på, hvor meget det betyder for mig at bo midt i naturen, hvor livsbekræftende det er at omgås gårdens dyr, og hvor fantastisk det er at køre gennem Naturpark Maribosøerne, når jeg hver dag henter mad til dyrene hos Rema 1000 i Maribo, så ved jeg, at andre mennesker også vil kunne få glæde af de samme ting.

Da vi holdt bestyrelsesmøde i Green Care Netværket hos Majken på Stenlille-kanten for nylig, havde jeg den samme oplevelse, som jeg nød at fotografere. Du kan se nogle glimt af den her: https://www.terapihave.info/psykoterapi-majken-sanchez - og der er med garanti mange andre steder i hele Danmark, der ligger mere eller mindre ubemærkede og rummer den samme slags velgørende oplevelser, som bare venter på at blive sat i spil...Her i Hejrede arbejder jeg på at skabe bedre natur med græsning rundt om vores vandhul, som lige nu vrimler med grønne frøer. Når kvæget nu kan gå rundt og holde planter og træer nede, så solen kan skinne på frøerne, får vi sikkert en masse "musik" fra dem her til sommer...

Lad os håbe at Naturpark Maribosøerne får en ny fremtrædende rolle, nu da Aage V. Jensens Naturfond har købt Søholt Storskov, og at mange flere får gavn og glæde af at komme ud i det fri og lade op - også i det, der kan blive Lollands første terapihave, Projekt Hepaticana, se www.hepaticana.dk.

11 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle